Apparatuur

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ collapsed=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Algemeen

Op deze pagina geef ik de informatie van de apparatuur, programmatuur en hardware welke ik gebruik voor het maken, bewerken en afdrukkenv van mijn foto’s.

Camera en lenzen

Het merendeel van mijn apparatuur zijn van het Canon merk, ik gebruik deze al heel lang en ben tevreden over de robuustheid van de apparatuur en kwaliteit.van het glas.

Nabwerking

Voor de nabewerking maak ik gebruik van MSI hardware en een EIZO beeldscherm.

Afdrukken

Voor mijn prints heb ik de mogelijkheid om dit op een EPSON SPC-800 te printen. Voor leveringen aan klanten maak ik gebruik van externe dienstverleners.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_tabs _builder_version=”4.4.7″][et_pb_tab title=”Apparatuur” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Drone” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Programmatuur” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Hardware” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Overige” _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_tab][/et_pb_tabs][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]